Зодиак - кои са фиксираните знаци?

Те притежават търпение и голям инат
17 юли 2022 11:25, Иванка Гъркова
3
Зодиак - кои са фиксираните знаци?
IStockphoto

Фиксирани знаци - знаете ли кои са в зодиака? За разлика от кардиналните, те имат непоколебима сила. Ако искате да откриете идеалната половинка или търсите разбирателство с колегите, то познаването на отделните зодии ще ви помогне за това. 

 
„Фиксираните знаци са онези, които се появяват в центъра на всеки сезон и са склонни да поддържат енергия“. Това обяснява Емили Рудаут, астролог и специалист по астройога. Според нея те са много решителни, стабилни и праволинейни. 
 
Ако се чудите защо леля ви от зодия Овен или пък сестра ви от Рак имат точно определн характер, то се обърнете към техния елемент и модалност. Второто, обяснява специалистът, показва как се изразява енергията на всеки знак.
 
„Отличителният белег на фиксирания знак е способността да пребивава, задържа и поддържа енергия, свързана с неговия елемент“, казва Ридаут. И допълва, че това, което прави, е въплъщава своя елемент по най-дълбок начин. 
 
Фиксирани знаци в зодиака - кои са? 
 
Те са общо четири на брой - Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Според астрологията, онова, което ги обединява е, че са упорити, решителни, мнителни и самоуверени. Както стана ясно, всичко това е свързано с тяхната модалност или начина, по който изразяват енергията си.

Телец (20 април - 20 май)
 
Това е е първият фиксиран знак в зодиака. Принадлежи към земния елемент, постоянен за пролетта. 
 
Телецът, управляван от Венера, представлява всичко красиво и изобилно, включително удоволствията от живота като храна и пищност. От четирите фиксирани знака, той е склонен да придава голяма стойност на материалния свят. Трудолюбив и решителен, той ще направи всичко необходимо, за да постигне целта си. Поради непоколебимия си земен елемент, се смята, че Телците са най-упоритите от всички фиксирани знаци. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Фиксирам ги с ляв прав ъперкът :)))